TO TOP

Αποστολές - Μεταφορικά

μπανερ

Αγαπητοί μας πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε,  ότι οι παραγγελίες που καταχωρείτε για τα προιόντα με άμεση παράδοση και επιλέγετε τρόπο πληρωμής, την  κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραμένουν ενεργές στο σύστημά μας για 5 εργάσιμες ημέρες για την εξόφλησή τους.  Με την πάροδο του χρόνου αυτού, το προιόν αποδεσμεύεται και η παραγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα μας.

Η παραγγελία παραμένει επίσης, για 5 ημέρες ενεργή στο σύστημα μας, για τις περιπτώσεις που έχετε επιλέξει ως τρόπο παραλαβής είτε από το κατάστημά μας είτε από την εταιρεία Logistics.

Για τα προιόντα με διαθεσιμότητα ορισμένων ημερών (αναμενόμενα) η παραγγελία σας διατηρείται στο σύστημα και καταληκτική ημερομηνία ορίζεται ως η 5η μέρα μετά την ειδοποίησή σας, οτι έχουμε παραλάβει, όπου θα πρέπει με τη σειρά σας να εξοφλήσετε για να σας στείλουμε το προιόν ή να το παραλάβετε από το κατάστημα ή από Logistics.

** Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εξόφληση των οικιακων συσκευών γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ή με τη χρήση πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας και όχι με αντικαταβολή.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ [ACS]

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας  πραγματοποιείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS) στο χώρο σας. Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.electroholic.gr τις εργάσιμες ημέρες με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-3 ημέρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής [αρχής γενομένης από την ημερομηνία προβολής στο σύστημα μας η εξόφληση της παραγγελίας σας – εφόσον έχετε επιλέξει , ως τρόπο πληρωμής -Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε εξοφλήσει ήδη με πιστωτική – χρεωστική κάρτα . Αν η επιλογή σας αφορά Αντικαταβολή , η παραγγελία σας , προωθείτε για άμεση εκτέλεση .

Για τις υπόλοιπες περιοχές εντός Ελλάδος, ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται αναλόγως την περιοχή παράδοσης.  Στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως "ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ" από την εταιρεία ταχυμεταφορών ,  η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την επιλογή παράδοσης στο χώρο σας ή σε κάποιο κατάστημα της ACS.

Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πρέπει σε διάστημα 5 ημέρων από την άφιξη του προϊόντος στο τοπικό κατάστημα κουριερ ή i) να την έχετε αποδεχθεί - στην περίπτωση αποστολής της στον χώρο σας - ή ii)να έχετε παραλάβει  εσείς από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας κουριερ.

Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί η παραγγελία από εσάς εντός 5 ημερών, ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημά μας και το προιόν επιστρέφεται άμεσα στην εταιρεία μας.

Με την ολοκλήρωση της παραλαβή της παραγγελίας σας από την ACS, θα πρέπει να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε προσεκτικά τη συσκευή σας. Για τις παραγγελίες που περιλαμβάνεται τηλεόραση ή άλλη συσκευή με οθόνη υγρών κρυστάλλων θα πρέπει αυτή να τεθεί άμεσα σε λειτουργία ώστε να διαπιστωθεί η ορθή λειτουργία της χωρίς οποιαδήποτε εσωτερική ζημιά στην οθόνη , δηλαδή << σπάσιμο >>

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών της συσκευής θα πρέπει να ενημερώσετε την ίδια ημέρα το κατάστημα μας αποστέλλοντας e-mail στη διεύθυνση: service@electroholic.gr ή καλείτε το τεχνικό μας τμήμα στο τηλ. 2117702268  και την τοπική ACS,  δηλώνοντας ότι παρελήφθη με ζημιά ώστε να ενημερωθείτε για τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε. Η παραλαβή της συσκευής από την μεταφορική θα πρέπει να γίνει στην αρχική της εργοστασιακή συσκευασία , μαζί με όλα τα παρελκόμενα . Σε κάθε περίπτωση διευκρινίζουμε πως η επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή χωρίς να έχει προηγηθεί , ενημέρωση μας.

Mετά την παραπάνω προθεσμία ΔΕΝ μπορούμε να αποδεχθούμε καμιά ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που έχουν προκύψει.

Οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

Τα ελάχιστα μεταφορικά μας είναι 3,90€ έως 2kg.

Από 2kg και πάνω οι χρεώσεις εξαρτώνται από τρεις διαφορετικές κατηγορίες των ΤΚ (χερσαίων περιοχών, δυσπρόσιτων περιοχών και νησιών) καθώς και από το αντίστοιχο βάρος των προϊόντων.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 3,50€.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ [ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ]

Για τις αποστολές οικιακών συσκευών η εταιρεία μας συνεργάζεται με την μεταφορική "Δελατόλα". Τηλ. 2152151875

Θα πρέπει να τονιστεί ότι λόγω του μεγάλου όγκου της συγκεκριμένης κατηγορίας προϊόντων, ΔΕΝ μπορείτε να παραλάβετε απο το κατάστημά μας.

 Ο χρόνος αποστολής , για την Αθήνα ειναι  1-3 εργάσιμες ημέρες, αρχής γενομένης από την ημερομηνία προβολής στο σύστημα μας η εξόφληση της παραγγελίας σας,   ενώ για την επαρχία  4-7 εργάσιμες ημέρες . Σε δυσπρόσιτες περιοχές , η παράδοση , ενδέχεται να παραταθεί , όπως είναι ευνόητο .

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας είτε τηλεφωνικώς στον αριθμό 2152151875 ή μέσω site: www.delatolas.com.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν ανεξάρτητα με το εάν έχετε επιλέξει παράδοση στο χώρο σας ή HUB ( παραλαβή από τον χώρο της μεταφορικής εταιρείας που επιλέξατε) 

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής που αφορούν στη διακίνηση των εμπορευμάτων με την μεταφορική "Δελατόλα" και ειδικότερα στις οικιακές συσκευές:

Η παραλαβή σας, γίνεται μπροστά από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας σας και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνετε. Θα πρέπει, παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας, ή του συνεργάτη της , να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε την ακεραιότητα και την κατάσταση των προϊόντων σας. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο τμημάτων του προϊόντος, ΔΕΝ θα πρέπει να δεχθείτε, αλλά ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ την παραλαβή του προϊόντος.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος από εσάς, και την υπογραφή σας στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας, χωρίς καμία παρατήρηση , ΔΕΝ μπορούμε να αποδεχθούμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας (π.χ. πεζοδρόμιο) σε όροφο ή άλλο μέρος και τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ LOGISTICS [MEGA]

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε εσείς το προϊόν από τη συνεργαζόμενη αποθήκη μας στον Ασπρόπυργο, τα στοιχεία με τη διεύθυνσή τους είναι:

MEGA GROUP ΑΕ Θέση Δύο Πεύκα, Ασπρόπυργος Αττικής 19300 Τ.Κ  Τηλ: 2105582003

ΗΜΈΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ: Εργάσιμες ημέρες ώρες 14.00-17.00.

Προϋπόθεση για να παραλάβετε από την συνεργαζόμενη αποθήκη είναι να έχετε ολοκληρώσει τη παραγγελία σας και να την έχετε εξοφλήσει τουλάχιστον 1 εργάσιμη ημέρα, πριν τη παραλαβή.

Συστήνεται το προιόν να ελέγχεται προσεκτικά από εσάς  πριν το παραλάβετε καθώς, μετά την παραλαβή του από εσάς, δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές.

 

 

 

Τηλεοράσεις

μπανερ

Laptop

electroholic laptop

Κινητά τηλέφωνα

μπανερ

Gaming Consoles

electroholic gaming