TO TOP

Αποστολές - Μεταφορικά

μπανερ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι οι παραγγελίες που καταχωρείτε, με τρόπο εξόφλησης, την  κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή παραλαβή από το κατάστημα  - Logistic, θα παραμένουν ενεργές για την εξόφληση τους  ή παραλαβή από εσάς, για 5 εργάσιμες ημέρες. Με την πάροδο του χρόνου αυτού, θα αποδεσμεύεται το προϊόν και η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Δεν ισχύει, σε περιπτώσεις που το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι στα αναμενόμενα μας προϊόντα. Εκεί, η καταληκτική ημερομηνία θα είναι 5 μέρες  μετά την ειδοποίηση σας, ότι έχουμε παραλάβει και μπορείτε με την σειρά σας, να εξοφλήσετε και να σας το στείλουμε  ή να παραλάβετε από το κατάστημα μας.

Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πρέπει σε διάστημα 5 ημέρων από την άφιξη του προϊόντος στο τοπικό κατάστημα κουριερ ή να την έχετε αποδεχθεί, στην περίπτωση αποστολής της στον χώρο σας ή να έχετε παραλάβει  εσείς από το κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας κουριερ.

Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα επιστραφεί στην εταιρεία μας.

 

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS) στο χώρο σας. Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.electroholic.gr τις εργάσιμες ημέρες, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-3 ημέρες στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Για τις υπόλοιπες περιοχές εντός Ελλάδος, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως την περιοχή παράδοσης.

Με την παραλαβή της παραγγελίας σας από την ACS, θα πρέπει να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε προσεκτικά τη συσκευή σας. Για τις παραγγελίες που περιλαμβάνεται τηλεόραση ή άλλη συσκευή με οθόνη υγρών κρυστάλλων θα πρέπει αυτή να τεθεί σε λειτουργία ώστε να διαπιστωθεί η ορθή λειτουργία της χωρίς οποιαδήποτε εσωτερική ζημιά στην οθόνη.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών της συσκευής θα πρέπει να ενημερώσετε την ίδια ημέρα το κατάστημα μας και την τοπική ACS δηλώνοντας ότι παρελήφθη με ζημιά ώστε να ενημερωθείτε για τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε. Η παραλαβή της συσκευής από την μεταφορική θα πρέπει να γίνει στην αρχική της εργοστασιακή συσκευασία.

 Mετά την παραπάνω προθεσμία ΔΕΝ μπορούμε να αποδεχθούμε καμιά ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που έχουν προκύψει

 Για τις αποστολές οικιακών συσκευών η εταιρεία μας συνεργάζεται με την μεταφορική "Δελατόλα". Ο χρόνος αποστολής , για την Αθήνα ειναι 2-4 εργάσιμες ημέρες , μετά την εξόφληση της παραγγελίας σας , ενώ για την επαρχία , 4-7 εργάσιμες ημέρες . Σε δυσπρόσιτες περιοχές , η παράδοση , ενδέχεται να παραταθεί , όπως είναι ευνόητο .

 Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας στο τηλέφωνο: 2152151875.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν ανεξάρτητα με το εάν έχετε επιλέξει παράδοση στο χώρο σας ή HUB.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε εσείς το προϊόν από τη συνεργαζόμενη αποθήκη μας στον Ασπρόπυργο, τα στοιχεία με τη διεύθυνσή τους είναι:

MEGA GROUP ΑΕ Θέση Δύο Πεύκα, Ασπρόπυργος Αττικής 19300 Τ.Κ  Τηλ: 2105582003

Προϋπόθεση για να παραλάβετε από την συνεργαζόμενη αποθήκη είναι να έχετε κάνει παραγγελία και να έχει εξοφληθεί πριν την παραλαβή.

Μετά την παραλαβή του από εσάς, δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν.

Παραδόσεις Λευκών Συσκευών:

Θα πρέπει να τονιστεί ότι λόγω του μεγάλου όγκου της συγκεκριμένης κατηγορίας προϊόντων, ΔΕΝ μπορείτε να παραλάβετε απο το κατάστημά μας.

Για τις αποστολές οικιακών συσκευών (ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ) η εταιρεία μας συνεργάζεται με την μεταφορική "Δελατόλα" τηλ  2152151875.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής που αφορούν στη διακίνηση των εμπορευμάτων με την μεταφορική "Δελατόλα" και ειδικότερα στις οικιακές συσκευές:

Η παραλαβή σας, γίνεται μπροστά από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας σας και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνεται. Θα πρέπει, παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας, ή του συνεργάτη της , να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε την ακεραιότητα και την κατάσταση των προϊόντων σας. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο τμημάτων του προϊόντος, ΔΕΝ θα πρέπει να δεχθείτε, αλλά ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ την παραλαβή του προϊόντος.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος από εσάς, και την υπογραφή σας στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας, ΔΕΝ μπορούμε να αποδεχθούμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν και μας ενημερώσετε.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας (π.χ. πεζοδρόμιο) σε όροφο ή άλλο μέρος και τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Όλες οι υπόλοιπες αποστολές (εκτός των λευκών συσκευών) αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS, και ισχύουν οι ίδιοι χρόνοι παράδοσης, ως άνω, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (εκτός περιοχών με χαρακτηρισμό "ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ", όπου η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες). Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την επιλογή παράδοσης στο χώρο σας ή σε κάποιο κατάστημα της ACS.

Οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

Τα ελάχιστα μεταφορικά μας είναι 3,90€ έως 2kg.

Από 2kg και πάνω οι χρεώσεις εξαρτώνται από τρεις διαφορετικές κατηγορίες των ΤΚ (χερσαίων περιοχών, δυσπρόσιτων περιοχών και νησιών) καθώς και από το αντίστοιχο βάρος των προϊόντων.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 3,50€.

 

Δημοφιλείς κατηγορίες

Τηλεοράσεις

μπανερ

Laptop

electroholic laptop

Κινητά τηλέφωνα

μπανερ

Gaming Consoles

electroholic gaming