TO TOP

Εταιρεία

electroholic

Η Infoworx Ε.Π.Ε. είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών από το 2009 και εδρεύει στην Εθνάρχου Μακαρίου 27 στο Περιστέρι. Αρχές του 2015 επεκτάθηκε στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργώντας τo Electroholic.

Το Electroholic στεγάζεται σε νεόδμητα γραφεία συνολικού εμβαδού 250 τ.μ. στο ισόγειο της οδού Εθν. Μακαρίου 27, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και λογιστήριο με πλήρη μηχανογράφηση. Διαθέτει έμπειρα εξειδικευμένα στελέχη για την κάλυψη των αναγκών της πελατείας της, καθώς και εξωτερικούς συνεργάτες σε όλη τη Ελλάδα. Εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες η εταιρία μας ασχολείται με το εμπόριο ηλεκτρικού – ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Η εμπειρία του προσωπικού, το αξιοσημείωτο πελατολόγιο καθώς και η τεράστια λίστα προμηθευτών τοποθετεί την εταιρία μας σε θέση ισχύος στην εγχώρια αλλά και σε διεθνείς αγορές.

Γνωρίστε μας καλύτερα

Η επικέντρωση στις κύριες δραστηριότητες της εταιρίας μας θα πρέπει να αναφέρει όλα τα πεδία της αγοράς που καλύπτει χωριστά.

Electronics Trading

Η Infoworx επικεντρώνεται στην εμπορία κινητών τηλεφώνων, οπτικοακουστικού εξοπλισμού, περιφερειακά - υπολογιστών.

1. Κλάδος Κινητής Τηλεφωνίας & αξεσουάρ

Η εταιρία μπορεί να προσφέρει σε όλους τους πελάτες επώνυμα προϊόντα σε οποιαδήποτε σχεδόν ποσότητα. Τα πιο γνωστά επώνυμα προϊόντα με τα οποία ασχολούμαστε κυρίως αυτόν τον καιρό είναι τα ακόλουθα: , Sony – Ericsson, Motorola, Samsung, LG, BenQ-Siemens, Sony, Sharp, Philips, General Electric, Siemens, Fujitsu.

Στον τομέα των αξεσουάρ και πάλι η Infoworx δίνει τη δυνατότητα επιλογής στον πελάτη να προμηθευτεί επώνυμα και ανώνυμα προϊόντα. Τα αξεσουάρ που η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει σε διάφορα είδη είναι τα εξής: Μπαταρίες, φορτιστές, hands free, bluetooth, car kit συσκευές, κάρτες μνήμης, θήκες κινητών τηλεφώνων, καλώδια μεταφοράς δεδομένων, ανταλλακτικά κινητών τηλεφώνων, πληκτρολόγια, ηχεία, περιφερειακά Η/Υ.

Οι τιμές των εμπορευμάτων σπάνια μπορεί να βρεθούν στις ευρωπαϊκές αγορές και αυτό οφείλεται στους συνεργάτες της εταιρίας μας σε στρατηγικούς τομείς σε όλο τον κόσμο γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα χαμηλού κόστους, καθώς και μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, επώνυμων ή ανώνυμων.

2. Κλάδος Ηλεκτρικών Ειδών

Η μεγάλη γκάμα των επώνυμων προϊόντων που εισάγουμε όπως SONY, PHILIPS, PANASONIC , DAEWOO, JVC, HITACHI, PIONEER, SAMSUNG, LG και καλύπτει όλα τα είδη σε ήχο και εικόνα όπως τηλεοράσεις, βίντεο, DVD, βιντεοκάμερες, μικρά και μεγάλα συστήματα ήχου, φορητά ράδιο-CD καθώς και προϊόντα ήχου αυτοκινήτου.

Η εταιρεία μας ασχολείται και με το εμπόριο λευκών ηλεκτρικών ειδών, όπως ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, φούρνους μικροκυμάτων, ηλεκτρικές σκούπες και φυσικά μικροσυσκευές, όπως μίξερ, μπλέντερ, καφετιέρες κλπ. Επίσης, εισάγονται επιλεγμένα σε ποιότητα και τιμές gadgets, όπως mp3 players, παιχνιδομηχανές, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, usb flash disks, κάρτες μνήμης, modems / routers, usb wlan Bluetooth adapters, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, αποκωδικοποιητές σήματος MPEG-4, GPS, e-book.

Το κατάστημά μας

Εθν. Μακαρίου 27, 12131 Περιστέρι

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:00
 • Τρίτη: 9:00-21:00
 • Τετάρτη: 9:00-21:00
 • Πέμπτη: 9:00-21:00
 • Παρασκευή: 9:00-21:00
 • Σάββατο: 9:00-16:00
 • Κυριακή: Κλειστά

Ώρες λειτουργίας Service

 • Δευτέρα: 9:00-17:00
 • Τρίτη: 9:00-17:00
 • Τετάρτη: 9:00-17:00
 • Πέμπτη: 9:00-17:00
 • Παρασκευή: 9:00-17:00

Infoworx Ε.Π.Ε. – Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 211 7702268
Fax: 2105989514

Οι πελάτες μας είπαν...

“Πολύ καλή εξυπηρέτηση σε ένα πρόβλημα με ένα drone που αγόρασα από το κατάστημα σας! Σας ευχαριστώ και πάλι για την εξυπηρέτηση και την άμεση αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος της Parrot!“

Γιάννης Τζ.

Δημοφιλείς κατηγορίες

Τηλεοράσεις

μπανερ

Laptop

electroholic laptop

Κινητά τηλέφωνα

μπανερ

Gaming Consoles

electroholic gaming